frans-antwoorden.nl
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Zoeken
 
 

Geef resultaten weer als:
 


Rechercher Geavanceerd zoeken


[!Regels!]

Ga naar beneden

[!Regels!] Empty [!Regels!]

Bericht  SoepVanDeDag op za okt 02, 2010 7:29 pm

Omdat we dit forum graag gezellig willen houden zijn er wat regels ingesteld. Iedereen die zich niet aan deze regels houdt zal een waarschuwing dan wel een ban krijgen.Op dit forum is iedereen welkom en wordt iedereen met respect behandeld, zowel door administrators en moderators als door andere leden. Het staat iedereen vrij om elke vraag, mits niet in strijd met het forum reglement, te stellen zonder zich hiervoor te hoeven schamen of hierop mondeling of schriftelijk aangevallen te worden.


Om topics te openen hoeft u geen geregistreerd lid te zijn. Dit zodat iedereen zijn antwoorden kan posten. Maak hier geen misbruik van door te spammen.


Aangemaakte accounts kunnen niet gewijzigd worden, het is dus niet mogelijk om je accountnaam te laten wijzigen. Start daarom over naamswijzigingen geen topics en contacteer hiervoor ook de forumleiding niet.


Het gebruik van alle tips, oplossingen, programma’s, aanwijzingen, meldingen, enz. die leden, administrators, moderators of andere personen op het forum aandragen, is op eigen risico. Wij nemen geen enkele aansprakelijkheid, risico of verantwoordelijkheid voor de werking van tips en eerder genoemde oplossingen.


U let erop dat u bij het posten alledaags en begrijpbaar Nederlands taalgebruik gebruikt dat door iedereen begrepen wordt. U gebruikt geen MSN of SMS taal of de zogenaamde breezah taal in uw posten. U post gewoon in algemeen beschaafd Nederlands, zodat het voor een ieder leesbaar blijft. Let zodoende ook op uw interpunctie!


Op dit forum gebruikt/post u geen belastend taalgebruik, kleineert u niet, houdt u anderen in hun waarden, gebruikt u geen schunnigheden, obscene taal, obscene plaatjes, obscene videoclips, racistische tekens, woorden of afkortingen.


Stoor je je aan het gedrag van een medelid, of kom je iets tegen dat in strijd is met het reglement, meld dit dan aan een Moderator of Administrator. Dit kan via PB/mail aan een mod/admin.
Ga dus niet in het topic zelf reageren, dit leidt nl. vaak (onbedoeld) tot escalatie en sfeerverzieking. Daarnaast is het ook de opdracht van het team om het probleem vast te stellen en overtreders aan te spreken/te sanctioneren indien zij dit nodig achten.


U zorgt ervoor dat als u post, u duidelijk de opdracht formuleert, alsmede bijzonderheden die van toepassing kunnen zijn op het antwoord.


Er worden op dit forum geen tips, links, programma’s, handelingen of diensten aangeboden danwel beschreven die in strijd zijn met de Wet of met goede zeden. Dit houdt onder andere in dat er geen zaken en posten worden gestart die duiden op illegaal gedrag. Cracks, warez, keychangers, downloaden van spellen, hacken, manieren om te spammen, cracken en dergelijke zaken horen op dit forum niet thuis en zijn zodoende verboden.


Afbeeldingen die u post dienen niet groter te zijn dan 640 pixels breed en 480 pixels hoog. Is een afbeelding wel groter, maak dan een kleiner formaat afbeelding aan, waarmee gelinkt wordt naar een grote versie. Te grote afbeeldingen zullen door het team worden verwijderd.


Posten voor het posten wordt ook niet op prijs gesteld. U post als u iets weet, iets wilt vragen of wilt reageren op iemand. Als uw bericht niets aan een onderwerp toevoegt, loopt u kans dat dit door een administrator of moderator wordt verwijderd. Het aantal posten dat bij iemand achter zijn naam staat is geen garantie voor kennis of ervaring.


De opdrachten dienen zelfgemaakt te zijn. Kopieer geen volledige handleidingen of grote stukken tekst, maar post in dat geval een linkje naar de originele site/bron. Als je toch tekst letterlijk overneemt bv. vanaf een andere site, tijdschrift, ... zet er dan steeds een duidelijke bronvermelding bij. Neem de copyrightbepalingen en auteursrechten van de oorspronkelijke auteur in acht.
Heb je de toestemming, vermeld dat er dan ook bij, zodat er geen misverstanden over kunnen onstaan.


De medewerkers van dit forum werken op vrijwillige basis.


Het staat mod/admins vrij onderwerptitels en posts aan te passen, een topic te verplaatsen, verwijderen of blokkeren, danwel berichten uit topics te verwijderen, aanpassen of verplaatsen zonder toestemming van de orginele auteur, indien zij dit nodig achten voor de duidelijkheid, bij wangedrag of overtreding van de forumregels.
Leden hebben deze ingrepen te respecteren. Het negeren van een mod/admin-tussenkomst getuigt van weinig respect tov het werk, inzicht en beleid van het team, en kan leiden tot sancties.


Handelaren, alsmede personen die uit een bepaald winstoogmerk producten aanbieden, ongeoorloofd reclame maken in topics, reageren op topics en dergelijke, zullen worden verwijderd van het forum.


Op het forum wordt geen reclame gemaakt voor forums. Ook worden leden op geen enkele manier (bijvoorbeeld via PB of e-mail) benaderd om zich op te geven voor een soortgelijk forum. Leden voor je forum verkrijg je door een goede service te bieden op een forum en niet door op andere fora je site te promoten.


Deze regels zijn niet vrijblijvend en leden worden geacht hiervan op de hoogte te zijn. Kunt of wilt u zich niet aan deze regels houden, dan kunt u een van de moderators ook zelf verzoeken uw lidmaatschap te beëindigen. Of deze zal ingetrokken worden door ons.


Van alle leden wordt verwacht dat zij van deze reglementen op de hoogte zijn. U kunt en mag u dan ook niet beroepen op onwetendheid bij deze.


De reglementen kunnen zonder opgaaf van redenen op ieder moment gewijzigd worden. Ook van deze wijzigingen zult u zichzelf op de hoogte moeten stellen.


Dit reglement heeft tevens terugwerkende kracht, op alle eerdere posts, topics en mededelingen.


Wij wensen u veel plezier op het forum toe en hopen dat u hier de antwoorden vindt op uw vragen.
SoepVanDeDag
SoepVanDeDag
Admin

Aantal berichten : 290
Registratiedatum : 02-10-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Noord-Holland

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum